27.9.07

Můj virtuální les

Objevil jsem takovou roztomilou stránku, která se snaží lidem dát do povědomí něco o deštných pralesích. Že jsou káceny, že jich je málo a tak. Mno a jedna společnost (Prizee.com) slíbila, že dá 10000€ organizaci Aquaverde v případě, že lidé naklikají 100 miliónů stromů na jedněch stránkách.
Zkusil jsem to taky, není tam třeba vůbec nic vyplňovat, jen nějakou přezdívku (hlavně v ní nesmí být číslice, zkoušel jsem "m1c4a1" a to mi to nevzalo, takže jsem použil přezdívku Meyo, s kterou hrávám v MMORPG :-). Pod danou přezdívkou začne růst les. Každý člověk, který klikne na odkaz, se zasadí o vyrostlou novou větvičku v lese a také se tím zvýší ono počítadlo stromů. Kliknout se na to dá jednou za den.
Člověk vidí, jak mu ten jeho lesíček krásně roste a zelená, vypadá to pěkně. Takže jestli chcete pomoct i mému virtuálnímu lesíku (který časem doufám vyroste v pořádný prales) a nebo se na něj jen podívat, klikněte na odkaz: http://meyo.act4trees.com

3 komentáře:

Zuzana "DarkLady" Kosová řekl(a)...

a jak si člověk založí vlastní les?? :( Ať klikám jak klikám, nikde nevidím: založit vlastní :'(

m1c4a1 řekl(a)...

Klikni na http://www.act4trees.com a zadej svou přezdívku.

m1c4a1 řekl(a)...

A jak se tak na ty stránky koukám, tak se podařilo dosáhnout oněch 100 miliónů kliknutí a €10000 bylo posláno do amazonského pralesa.