20.10.06

Kouzelník Geniculka

Tak jsem se dneska krásně ráno ve 12 hodin vzbudil, omrknul terárko a strnul jsem - v části pro Böhmičku (jak jsem nazval Brachypelmu boehmi) si hověla v kokosovým ořechu Geniculka (Acanthoscurria geniculata), přesně tam, kde jsem včera v noci před spaním viděl Böhmičku. Už už jsem se s ní loučil, že ji Geniculka sežrala, naštěstí jsem ji zahlédl v opačným konci terárka krčit se v rožku.
Myslel jsem, že mám to terárium dostatečně oddělený, že se těma půlcentimetrovejma škvírkama k sobě ti pavouci nemůžou dostat. A ono prostě nějak jo... budu to muset víc zabezpečit. Jednou třeba vylezou úplně ven a pak je honit někde po pokoji... to by byla prča. :)

1 komentář:

m1c4a1 řekl(a)...

Před chvílí jsem rozsvítil a zkontroloval terárko, po tom incidentu to dělám skoro pořád... a uviděl jsem Geniculku na hraně - přepážce, jak se snažila protlačit za maličkou Böhmičkou. Sakraa, dostane se všude!
Zatížil jsem vršek knížkou, aby to víc doléhalo, budu fakt muset vymyslet lepší kryt. A nebo ať už se Geniculka svleče a vyroste, aby se tím neprotáhla!