31.5.07

Prázdniny začínají!

Tak před chvilkou jsem se dozvěděl výsledek poslední opravné zkoušky ze SNT. Sice mi tam chybělo jen 10 bodů k 50, napoprvé jsem to napsal na 9 bodů, podruhé na 12. Peringer je celkem masér, sice vyučuje parádně, ale na zkouškách hrozně slovíčkaří... snažil jsem se vyhnout slovům jako "nějaký", "takový", místo "vstupy" radši používat "množina vstupů" apod.
Každopádně na body nehraju, pro mě je podstatný, jestli jsem to dal nebo nedal, co si z probírané látky vezmu, to už je na mně.

Takže dneškem mi začínají prázdniny. Nejspíš budu hledat nějakou brigádu okolo počítačů... do té doby si trošku přivydělám sečením trávy tady u nás v areálu travní školky. Sedím u toho celej rok, tak si aspoň trochu máknu venku, opálím se... Možná se mi ozve jeden týpek ohledně instalace a konfigurace jednoho serveru, tak další přivýdělek. Dál občas ten překlad... Prostě něco si určitě vydělám.
Chci taky začít konečně pořádně cvičit, když už budu mít tolik toho volna... nějaký to ježdění na kole a pár dalších aerobních aktivit, abych neztloustl. :) Počítače nezavrhnu, chci se vrhnout na to, co mě baví, naučit se trochu agentní systém JADE, v kterým asi budu psát diplomku.

Prázdniny začínají a někdy ke konci září škole AHOJ! :)

3 komentáře:

Elissa řekl(a)...

Hola! Mám jeden dotaz.. Má něco grafická karta společnýho s připojením internetu? Mě se teda zdá, že ne, ale vím o jednom případu, kde krachla grafická karta, když se udělalo připojení k inetu, tak mi vrtá hlavou jestli to byla náhoda nebo ne.. Nevíš o tom něco?

m1c4a1 řekl(a)...

Neměla by, leda by byly třeba nějaký vadný řadiče desky, případně by bylo nastavený nějak blbě IRQ pro daný kousky hardwaru.
Ale hardware není moje parketa, doporučuju se zeptat jinde. :-)

Elissa řekl(a)...

hmm.. takže za to může kdyžtak nastavení komplu. No to mě podrž, jestli to hodí na mě, že já za to můžu!! chjo lidi..