18.8.07

Box of Dollars

Tak jsem objevil další stránky, kde se dá klikat na reklamy. Je to podobné jako Adbux, o kterém jsem kdysi psal. BTW na tom Adbuxu už jsem si vydělal prvních $10, takže to doopravdy není žádný podfuk.
Objevil jsem teď ale něco, co vypadá daleko slibněji, než Adbux, a to Box of Dollars. Princip je stejný, je třeba počkat 25 sekund na vybrané stránce s reklamou, poté kliknete na jedno číslo a pak se přičte cca $0.1. To je celkem dost, na Adbuxu to je jen $0.01 (i méně). Hlavní rozdíl oproti Adbuxu, kde je pár reklam denně, je naopak vysoké množství reklam - když jsem se poprvé přihlásil, bylo jich tam přes 400!
Výběr je po naklikaných $50. Klikám chvilku a už mám $3.
Takže pokud vás to zaujalo, můžete to zkusit taky, stojí to jen trochu volného času. Klikněte na banner dole, zaregistrujte se a můžete klikat (podrobnější podobný popis je tady):


Aktualizace:
Konečně jsem se dostal k tomu, abych si přečetl podmínky licence a všechno, co jsem napsal výše o Box of Dollars, ruším! V podmínkách totiž je:
"This is not a site that pays cash all earnings is for advertising purposes. This is an ad only site. Requesting payout is violation of terms and can lead to termination and is at minimum a donation to the site."
Jinak řečeno, žádný peníze za to nedostanete. Já si říkal, že jsem za den naklikal $37 nějak lehce. No, aspoň jsem se pro příště poučil. :-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak to jsi měl možná vyzkoušet http://bux.to/?r=bubersson , protože tady mi opravdu vyplácejí (a dokonce jsou tak solidární, že mi poté co jsem koupil referaly vyměnili ty, co neklikali).

m1c4a1 řekl(a)...

No já zas nechci celej den strávit klikáním na reklamy na několika různých serverech. :) Rád bych klikal jen na jednom, zatím jsem na tom AdBuxu a to mi stačí.
Nebo má snad ten bux.to nějakou výhodu? Nerad bych klikal jako třeba na Atlantisu za $0.001, to je fakt na houby.