1.12.07

Máte rádi podzim?

Před cca měsícem jsem založil anketu zjišťující, jak moc máte rádi podzim. Roční období plné studených barev, padajícího listí, klidné usínající přírody, ale také mrazivých přeháněk, přicházejících nachlazení a konce letních radovánek.
Výsledky jsou takovéto: jen u 3 lidí (9% hlasujících) jde o nejoblíbenější roční období. 10 lidí (31%) má toto období rádo; do této kategorie jsem hlasoval i já, holt mám v listopadu narozeniny. :-D 5 lidem (15%) je to počasí jedno, nijak to neřeší. Nejvíce lidí, a to 13 (40%), podzim nemá rádo - chápu, že pro mnohé je vidina odcházejícího teplíčka a slunečných dní depresivní. :-) No a 1 člověk (3%) toto období prohlásil jako nejhorší. Holt se podzim nemůže zavděčit všem. :-)

Podzim má svoje mouchy a nedá se při něm určitě dělat to, co třeba v létě nebo v zimě, na druhou stranu nemyslím, že je třeba ho zavrhovat. Člověk je tvor tvořivý a určitě si dokáže vymyslet spoustu zábavných aktivit i pro deštivé podzimní dny. Výjimkou jsou ortodoxní informatici, kteří sedí u počítačů celý rok, ať je léto nebo podzim. :))

Žádné komentáře: