26.1.07

Dva předměty jednou ranou

No spíš vlastně dva předměty jeden den. Včera se mi totiž povedla krásná věc - udělal jsem pokročilý databáze (PDB) a inteligentní systémy (SIN). Z databází mám přesně 50 bodů, pěkně jsem si to naplánoval u testu, že musím mít tu a tu otázku dobře, nevyplňoval jsem zbytečně otázky, co jsem nevěděl (protože byly záporný body za špatný odpovědi), prostě mě to vyšlo přesně na 23 bodů, co jsem potřeboval. Jednička to není, ale prolezl jsem. :)
SIN byl trochu napínavější, dozvěděl jsem se totiž, že nám za náš supr projekt jednoduché neuronové sítě dal jen 8 bodů z 20. Tak to jako ne, šli jsme za ním a prezentovali jsme mu to osobně. On to nejspíš nemohl naimportovat do SmallDEVSu, protože to měl on blbě navržený, export a import jeho vývojovýho prostředí nemá s naším projektem nic společnýho. Takže nám to tak nějak uznal, dal nám místo toho 12 bodů, čímž jsem vyskočil na 52 bodů celkově a mám to!
Teď už jen tu teoretickou informatiku, mám poslední termín. Ale začínám tušit a smiřovat se s tím, že si ten předmět zopáknu další rok. Prostě si nevěřím, že se na to za těch 5 dní stihnu dostatečně naučit, je to hnusn.

Po škole jsem se vydal po 14 dnech zase na kickbox, chybí mi sport jak koze drbání, celej leden sedím u slajdů a přednášek, bolí mě z toho záda... v únoru nejspíš začnu chodit tak jednou týdně do posilky, abych nabral trochu síly na ten kickbox. Lukáš (trenér) mě navíc nekompromisně porazil v páce, takže to jako néé, já ho dostanu jednou! :) Jo a vysvitla naděje, že bychom měli trénink ještě v neděli, bylo by to fajn, mít trenál zase 2x týdně. Uvidíme.

Žádné komentáře: