3.9.06

Mistrovství světa cestovních vozů

Tak jsem se vrátil z další securiťácké brigády. Zase jsem tam musel být v 6 ráno, v neděli klasika blbý spoje, takže jsem tam jel už busem v 4:34 (tzn. vstávání ve 3:45, po půlnoci jsem šel spát), hodinku jsem se ještě procházel po Brně. Potom klasika sraz u Grandu, busem na Masarykův okruh a 10 hodin stání.
Dostal jsem tentokrát celkem nudnej flek - jedno malý parkoviště poblíž hlavních tribun. Ze závodů jsem neviděl vůbec nic, jen slyšel vzdálený řvaní motorů. Dopoledne to bylo celkem zajímavý - na té neudržované štěrkové ploše jsem musel přijíždějící auta poskládat tak, aby se jich tam vešlo co nejvíc, tak jsem mával ručičkama a zařazoval je. Potom už bylo jakž takž plný, další návštěvníci nepřijížděli, takže zbytek dne jsem strávil u hlavní brány. Doost velká nuda!
Opět jsem procvičil všemožný jazyky, většinu lidí zas tvořili jako na Grand Prixu Rakušáci, překvapivej byl nápor Slováků, taky dost Maďarů a Poláků.
Nic extra se opravdu nedělo, jen tam na tom parkovišti (sice placeným, ale nehlídaným) ukradli jednomu Slovákovi a jinýmu Polákovi takový ty disky na kolech. Slovák to měl vytuněný a homemade a že prý se to nikde nedá koupit (pobavilo mě "To se u vás takhle krade normálně?" Bohužel jo. :) a Polák měl zas nějaký drahý BMW.
Pak se skončilo, od řidiče jsem si vyzvedl moje ztracené brýle :-) a hurá domů! Pětistovka vydělaná.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

hehe, tohle taky občas dělám :)

m1c4a1 řekl(a)...

Co, kradeš disky? ;-D

Anonymní řekl(a)...

dělám na okruhu :D