16.1.07

A já jsem řekl NE

... SMSkám od Vodafone zdarma do března. Krom všudypřítomnýho parodování a napodobování Čtvrtníčkovy reklamy mám Internet a jak jistě všichni víme, Vodafone má SMS bránu, odkud se dají posílat SMSky zdarma a to po celý rok. Takže na co zdlouhavě ťukat do mobilu, když na Vodafone to můžu poslat hned. Opakuji na Vodafone - protože do jiných sítí to neplatí. A hlavně u Vodafone nejsou zas tak blbí a bylo jim jasný, že budou hodit SMSky jako je třeba tato:
Vic jak 20 andelu je na zemi. Deset mirumilovne spi, devet si hraje a jeden si cte tuto zpravu. Posli tuto sms 10ti pratelum, mne pocitej take, kdyz 5 dostanes zpatky, potka te laska. Mohla jsem tuto zpravu smazat, ale ja jsem rekla NE. Mam totiz vikendove SMS zdarma O:-)
nebo jiný megadlouhý SMSky třeba na 3 části rozdělený, končící na "je to zadarmo, tak jedeem!" Jenže spousta uživatelů poslouchajících jen reklamy neví, že ty SMSky jsou omezený jen na 5 SMS za minutu, takže ty hromadný spamy typu "pošlu to celýmu seznamu" se asi prodraží. :) Nehledě na to, že u roamingu se platí taky.
No, jsem zvědav zase na víkend, až se mi mobil ucpe přiblblýma zprávičkama (žádná užitečná a zadarmo mi zatím nepřišla), fakt sranda, tendle dárek... to radši měli zkusit ty falešný soby. :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

na mě si teď 'vzpoměla' kamoška, když to má zadarmo...